Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


egy két tipp

2010.12.14

Hogyan járjunk túl a tanárok eszén? Nem tanultad meg? Se baj! Puskázz! Itt van 10 tipp amivel kicselezheted a tanárokat.

1.Vegyél fel hajpántot. Írd a pánt belsejébe a puskát.Mikor nem tudod, akkor feszítsd ki a pántot a fejeden, mintha szorítana.

2.Írd a padlóra a puskát, és ha megnézted a puskát, takard le a lábaddal.

3.Vigyél magaddal lépcsős Kinder csokit. Írd a csokiknak a papírjára a puskát. Miután megetted, gondodkodj arról, hogy gyűrd össze nagyon jól a csomagolását. Ne a dobozára írd!

4. Írd meg a puskádat egy kis papírra. Tűzd a pulcsid belselyébe biztostűvel.( Lehetőleg a széle felé tűzd belül.) Ha épp nem tudod, akkor elég csak egy kicsit felhajtanod a pulcsid szélét, és voálá! Ott a megoldás.

5. Ugyanezt (4-est) megcsinálhatod a szoknyáddal. Oda biztos nem akarnak benézni.

6.Tépd le az üveged feliratát. (Pl.: Pepsi) Írd a letépett papír belselyébe a puskádat, és ragazd vissza. Legyen a padodon az üveg, és ne tedd tele az üvegedet, mert akkor nem fogod látni a puskát.

7.Írd rá egy papírra a puskát, és rakd bele puskalapot a tolltartódba. Csinálj úgy mintha nem lenne jó a tollad, és folyton cserélgesd a 2 tolladat.Közbe nézd meg a puskádat.

8.Ha olyan a tanár, hogy nem mászkál, hanem ül az asztalnál, akkor ragadós hátúljú lapra írjátok fel a puskát, és ragasszátok a tanári asztalra.

9.Írd fel a padodra a puskát, és ha lelested a választ, akkor rakd a puskára a tolltartódat vagy a kabaládat.

10.Mindig legyen nállad kabala, mert ha van a kabaládnak ruhája, akkor a ruhája belselyébe bele tudod írni a megoldásokat

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 71761
Hónap: 887
Nap: 33